POSTUPAK / MIRZA DEDAĆ

Art platforma Interlokator

Heterotopia PerpetuumMobile
Beograd

Vas pozivaju na otvaranje izložbe

Subota, 16. maj 2015. u 19 h

POSTUPAK / MIRZA DEDAĆ

,,Zasad nepoznati počinioci izlepili su prethodnih dana centar grada, ali i gradilište u blizini OŠ ,,Kralj Petar Prvi” skandaloznim plakatima na kojima se detaljno objašnjava kako se koristi heroin. Plakate su nakon brojnih prijava sugrađana juče uklonili komunalni policajci.

U saopštenju komunalne policije objašnjavaju i da su prilikom redovnih patrola komunalni policajci plakate iste sadržine zatekli na više lokacija u centru grada, među kojima je Knez Mihajlova i Ulica Kralja Milana i da su ih uklonili…“   Petak 17. Maj 2013 ,,24 sata“

Akcija lepljenja plakata za heroinsku upotrebu realizovana je u maju 2013. godine. Sadržaj postera je uznemirio javnost, prvenstveno sugrađana koji su ovaj postupak prijavili policiji. Velika zainteresovanost medija je ovaj čin osudila, i prepoznala kao direktnu opasnost i loš uticaj za najmlađi naraštaj. Na ovoj izložbi biće prikazana foto dokumentacija same akcije. Takođe će biti predstavljen i prikupljeni materijal u vidu video dokumentacije, kao i neki od komentara sa aktuelnih portala koji se bave dnevnim informisanjem građana.

 

 

 

 

 

Dobrodošli!

Heterotopia PerpetumMobile
Beograd, Pančevački put 2a
(Krnjača, leva obala Dunava)
Google maps koordinate: 44°49’54.3″N 20°29’52.9″E
Art platforma Interlokator
Interlokator