Izložba Vladimira Komarice Müllera / Traumsäuberer

U Organizaciji Art platforme Interlokator
& Heterotopia Perptuum Mobile, Beograd
Predstavlju:

Subota, 20.  jun u 19 h
Traumsäuberer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laž je aktivnost koja je uvek korišćena za ostvarivanje ciljeva,  međutim, razvojem informacionih tehnologija kada imamo mogućnost da je razotkrijemo njen mehanizam se morao strahovito poboljšati, tako da njena moć sigurno nije umanjena, već je uvećana do nezamislivih mogućnosti. Možda će za pet ili deset godina laž biti izuzetno cenjena javna aktivnost,  usklađena i zakonskim propisima.  Možda nastupa period najsofisticiranijih laži i manipulacije u dosadašnjoj istoriji, vreme kada imamo umetnike laži.
Tanka linija izmedju istine i laži, izmedju realnog i imaginarnog, zapravo je linija kretanja u radovima gde preovladava informacija koja se prima i koja kao posledicu može imati nuspojavu. Iz dela i uticaja umetnosti i marketinga analiza vizuelne estetike kroz različite medije ovde služi kao predmet ubeđivanja u verodostojnost i istinitost proizvoda, a ovde umetničkog dela.

 

Vladimir Komarica Müller
(1972)

Na odseku za industrijski dizajn, Visoka skola strukovnih studija  – Beogradska politehnika, diplomirao je 2009. godine. Od tada započinje seriju likovnih radova,  fotografija, beleški i evidencija od kojih su neki predstavljeni na grupnim izložbama. Trenutno živi i radi i Kovinu.

E-mail : vladimirkomarica@gmail.com

Heterotopia PerpetumMobile
Beograd, Pančevački put 2a
(Krnjača, leva obala Dunava)
Google maps koordinate: 44°49’54.3″N 20°29’52.9″E